Var med och fixa bostäder i en studentstad

Har du funderat på att köpa en fastighet i Uppsala och göra i ordning lägenheter för att hyra ut? En sak som kan behöva göras då är att byta golv. Då kan en golvläggare vara till stor hjälp.

Uppsala är en studentstad, och i en sådan stad finns alltid ett stort behov av bostäder. Om man funderar på att köpa en fastighet och bygga om till lägenheter att hyra ut är en sådan stad en bra plats att göra det på. Studenter behöver ofta lite billigare boenden vilket brukar innebära små lägenheter. Därför kan det vara en bra idé att göra mindre lägenheter i en fastighet, och med det kan det förstås komma en del renovering.

Nya golv i fastigheten

Om man bygger om en fastighet till helt nya lägenheter blir nya golv en självklar del av renoveringen. Med en golvläggning kommer många olika val som ska göras. Det finns en rad olika sorters golv: plastmatta, klinkergolv, laminatgolv, parkettgolv och trägolv. Vilket golv passar egentligen bäst att ha i hyreslägenheter? Det ska ju hålla bra och förhoppningsvis inte behöva bytas igen på ett bra tag.

Även utseendet på golvet är ett beslut som behöver fattas. Oavsett vilket golv man vill ha så är det bra att ta kontakt med en golvläggare i Uppsala redan innan valen är gjorda. Då kan man få mer information om golvens för- och nackdelar och få se vilka alternativ som finns, och det kan vara en hjälp i valet.

25 Feb 2021