Vackert med platsbyggd eldstad i Stockholm

Idag finns smidiga lösningar för att installera eldstad i hemmet. Men för den som vill ha något unikt kan man beställa en platsbyggd eldstad i Stockholm.

Det nya huset hade börjat ta den form Krister och Ann önskade. Nu var det äntligen dags för vardagsrummet. För paret var det viktigt att det blev en varm och hemtrevlig känsla där. Inte en strikt och modern som många vänner hade gjort i sina bostäder i förorter utanför Stockholm.

En viktig del av vardagsrumsrenoveringen var installationen av en eldstad. Ett företag de valt skulle skicka en personal till huset, där de tillsammans kunde diskutera vilken eldstad de ville ha. Något de redan hade bestämt men kände att det var en bra idé att låta en kunnig ge sin syn på saken.

Platsbyggd eldstad en ny tanke.

Paret såg på varandra och log. Besöket från Stockholm hade inneburit att de nu beställt en platsbyggd eldstad istället för en vanlig. De var så tacksamma att de låtit ett proffs säga sitt, för oj vad nöjda de var nu och exalterade över att den snart skulle vara på plats. Visst skulle det ta lite längre tid men det var det värt.

När de senare skulle se tillbaka på valet var det så självklart. Nu när de satt i sitt vardagsrum med vita tapeter, trägolv och en vitmålad rundad eldstad var de nöjda. Mysigare och mer varmt var det omöjligt att frambringa. Det var de båda helt överens om medan de blickade in i de hypnotiskt flammande lågorna.

30 Nov 2022