Trädfällning med kompetent yrkesperson

Att fälla träd är inte så lätt som det ser ut. Det är lätt att räkna fel på vinkeln vid trädfällning. Anlita professionell yrkeskompetens så blir det rätt.

Bengt tittade på tallen på som stod på gården. Han skulle med lätthet kunna fälla den själv, men barnen hade sagt åt honom att låta bli. Det kunde ju lätt bli så att den föll fel hade de sagt. Den kunde landa på ladugården, traktorn eller honom själv och det var inget de tyckte var en bra idé.

Frugan höll med barnen, han var ingen ungdom längre. Låt ett yrkesproffs ta hand om trädfällningen hade hon sagt och satt på kaffepannan. Familjen hade varit väldigt envis i frågan när han nämnde att tallen skulle tas ned.

Trädfällning på expertvis

De har ändå rätt tänkte Bengt, han var ingen ungdom längre, men visst kunde han. Om han ville. Envis som han var kunde han ju lätt säga att han ångrat sig och inte ville fälla trädet. Han skrockade för sig själv. Han skulle boka Linds Trädfällning så de kom en dag när frugan inte var hemma.

Det skulle bli en överraskning och han kunde säga att han hade gjort jobbet själv. Genialiskt tänkte han och gick in för en kaffetår. När han satte sig vid bordet tittade han på frugan som såg pillemarisk ut. Sedan la hon en lapp på bordet framför honom. Linds Trädfällning, tisdag klockan 11.00 stod det på lappen. Återigen var hon snabbare än honom, men han var tacksam för det - trädet skulle ner.

15 Jul 2022