Snickare hindrade olycka i Nyköping

Det är inte alltid en snickare i Nyköping behövs för att bygga hus eller altan. Det kan handla om mindre saker som att laga något som kan förorsaka olycka.

Det var en helt vanlig onsdageftermiddag. Anna hade kommit hem från jobbet och tagit sig lite fika. Sedan gick hon ut i boden för att hämta lite ved. Det var då det hände så plötsligt att hon inte han värja sig. Mitt på trätrappan trampade hon igenom och blev sittande.

Som tur var gjorde hon inte sig illa utan blev mest rädd. Men trappan hade fått ett fult hål. Skulle hon vara riktigt ärlig hade hon varit medveten om problemet men skjutit det framför sig, så hon fick skylla sig själv. Men nu var hon tvungen att kontakta en snickare för att få det lagat.

Snickare med sunda åsikter

Morgonen därpå kontaktade hon en snickerifirma i Nyköping. En snickare skulle komma redan samma eftermiddag för att se på trappen och vad som behövde göras. Anna tog ut några komptimmar så att hon skulle kunna vara hemma när snickaren kom.

Det visade sig att det bara var en tidsfråga innan flera brädor skulle ge med sig. Det bästa vore att göra en helt ny trapp med det samma. Hon skulle annars få kontakta dem snart igen. Anna höll med och tackade ja när han erbjöd sig återkomma med en offert. På kvällen var hon glad att hon beslutat om en ny trappa. Hon ville inte riskera att bryta benet nästa gång. Via denna sajt kan du komma i kontakt med en snickare: snickarenyköping.nu

16 Aug 2022