Snickare byggde huset i Uppsala

Har man haft en dröm om det perfekta huset är det svårt att köpa ett som står där färdigt. Visst kan det ta lite längre tid och kosta lite mer, men en snickare från Uppsala kan förverkliga drömmen.

Angelica och August hade äntligen fått bygglov och kunde förverkliga drömmen om huset i skogen. De hade visserligen velat ha det nära vattnet men numera finns regler som hindrade det. Men de skulle kunna se vattnet från huset och deras tomt sträckte sig ända ner till strandkanten.

En snickare i Uppsala hade fått jobbet efter att de gjort en noggrann research. Nu var han på tomten med dem för att diskutera de sista detaljerna kring ritningarna. De var alla rörande överens om att de skulle bli spektakulärt med det lilla tornet som skulle bli Angelicas lilla skrivarlya. Där skulle hon kunna finna ro genom att blicka ut över vattnet och låta fantasin flöda.

Snickare med bra kontaktnät

Dagen därpå skulle de börja sätta grunden. Sen skulle den lugna platsen under en period krylla av hantverkare som gjorde det de kunde bäst. Angelica hade mycket jobb och skulle inte ha mycket tid för huset, men hon visste att hennes man skulle springa där varje dag.

Veckor gick och snickarens alla samarbetspartners avlöste varandra. August berättade om rörmokare, elektriker och hjälpredor som troligtvis var praktikanter. Det var en härlig stämning på bygget, hon borde åka dit. Men nu hade Angelica bestämt sig för att vänta tills det var klart. Det skulle bli en mycket viktig dag i hennes liv. Läs mer om snickare på denna sida: https://www.snickareuppsala.nu/

29 Dec 2021