Rörinspektion i Stockholm inför försäljning

När det är dags att sälja fastigheten i Stockholm kan det vara skönt att visa nya ägaren husets status. Genom att göra en rörinspektion får man en inblick i vad som döljer sig innanför väggarna.

Bettina hade ägt två hus med fyra lägenheter under flera år. Men nu hade hon bestämt sig för att sälja ett av dem. En rörmokare hon kände rekommenderade henne att boka en rörinspektion i Stockholm för att få bättre översikt över husets status. Något hon gjorde och senare skulle vara tacksam över.

Stockholmsföretag genomför rörinspektioner

Genom att använda speciella kameror vid en rörinspektion kan man förebygga en hel del bekymmer. Det kan vara allvarligare saker som att man hittar sprickor som behöver åtgärdas. Men även mindre saker som att det håller på att bli stopp. Då kan man genom att spola rören undvika extra utgifter som att kalla ut rörmokare under helger och kvällar när det blir översvämning i badrum eller källare.

Besiktningen i Bettinas hus gick bättre än hon hoppats på. Det enda som behövde göras var att spola rören. Däremot hade hon lärt sig en hel del om vad som kunde hända om sprickor och andra problem inte upptäcktes i tid. På grund av den nya kunskapen bokade hon in en inspektion även på det hus hon skulle ha kvar. Det var trots allt bättre att veta om något var i görningen.

Försäljningen gick bra och den nya ägaren betalade det hon önskade. Glad över att hon visat filmen och han visste att allt var i sin ordning.

5 Oct 2021