Överväg PVC- fönster till ditt hus

 Förr eller senare så kommer varje husägare fram till en punkt då man måste byta ut sina fönster och även om detta inte är något som sker frekvent – ett par bra fönster håller i minst 15 år – så kommer det att medföra en hög kostnad. Fönster är definitivt inte gratis och det kan komma som en obehaglig överraskning för den husägare som för första gången sonderar priserna för fönster. Ett råd här innan vi fortsätter: välj inte de absolut billigaste fönster som du hittar – oavsett om du söker trä, aluminium eller PVC-fönster så bör du gå upp en nivå. De fönster med lägst pris håller sällan någon vidare kvalitet.

Dock: du kan påverka priset genom att välja ett billigare fönster inom de material vi nämnde ovan. Det vill säga; väljer du aluminium- eller PVC-fönster framför träfönster så kommer  du att komma betydligt billigare undan och du kommer heller inte att göra ett nedköp rent kvalitetsmässigt. Möjligen rent estetiskt – PVC-fönster blir sällan lika snygga och naturliga på ett trähus som fönster av trä; men vi anser ändå att fördelarna är lite för stora för att ignorera.

Vilka är då de fördelar som finns med PVC-fönster och varför råder vi en husägare att överväga denna lösning; även om huset han äger är av trä? Jo, dessa är de mest påtagliga och uppenbara:

26 Sep 2016