Professionell lackering av köksluckor i Stockholm

Drömmer ni om ett kök i turkost men hittar inga sådana luckor? Köp vita och lämna in dem till ett företag specialiserat på lackering av köksluckor Stockholm.

Ibland vill man ha något annat än vita köksluckor men utbudet av olika kulörer är ofta begränsat. Lösningen kan då vara att köpa köksluckor med en snygg profil och sedan lämna in dem för omlackering. Då kan man i stort sett välja vilken kulör som helst och slipper kompromissa.

Inte behöver man oroa sig för om man kommer att ångra färgvalet då det bara är att lackera om luckorna igen när man tröttnat på kulören. Innan luckorna lackeras slipas ytan ner och märken och håligheter lagas så att ytan blir helt jämn. Därför går det också att lackera om gamla och slitna köksluckor och lådfronter.

Hur mycket kostar lackering av köksluckor i Stockholm?

Att beställa nylackerade köksluckor i Stockholm är prisvärt och dessutom mycket billigare än att byta ut ett helt kök. Men det är viktigt att man vänder sig till en professionell lackeringsfirma som också har lackering av köksluckor och möbler som sitt specialområde. Hur mycket det kostar beror på hur många luckor och lådfronter man vill lackera om.

Också luckornas skick och om de behöver lagas påverkar priset. Det finns lackeringsfirmor som erbjuder omlackering på avbetalning. Detta för att alla ska ha råd att fräscha upp sina kök. Att låta lackera om köksluckorna kan också vara bra inför en bostadsförsäljning då det är många som har ett fräscht kök högt upp på önskelistan.

18 Nov 2022