Prisvärda papptak i Stockholm

Är ni en bostadsrättsförening eller ett företag i Stockholm som tänker lägga om taket? Papptak är prisvärda och passar särskilt bra på lite större tak.

Dagens moderna papptak har många fördelar, framförallt prismässigt. Detta då både materialkostnaden och arbetskostnaden är låg jämfört med andra tak. Takpapp är också ett av få material som går att lägga på platta tak eller tak med liten lutning. Materialet väger också lite och man behöver inte bekymra sig om att konstruktionen inte ska klara tyngden.

Hållbarheten för papptak har avsevärt förbättrats de senaste åren. Ett papptak anpassat för nordiskt klimat håller i minst trettio år. Men beroende på hur pass utsatt taket är för väder och vind kan det behöva lagas och underhållas under den tiden. Men att laga och förbättra ett papptak är både enkelt och billigt.

Så mycket kostar det att lägga ett papptak

Det är takytan som avgör hur mycket ett papptak kostar. Finns det takfönster och andra genomföringar kan det påverka priset eftersom det då tar lite längre tid att lägga taket. Bäst är att anlita en takläggare i Stockholm som är specialiserad på papptak. Ta in kostnadsförslag från några olika och jämför.

Men se upp för de som erbjuder papptak till riktigt lågt pris. Detta eftersom de troligtvis inte använder sig av takpapp av bra kvalitet och som är anpassat för nordiskt klimat. En seriös takläggare kommer alltid ut på ett kostnadsfritt besök vid en offertförfrågan. Därefter får man förslag på lämpliga åtgärder och ett kostnadsförslag. Läs på mer om fördelarna med papptak här: papptakstockholm.se

9 Nov 2022