Nytt golv gör stor skillnad för ett rum

Största förändringen för ett rum kan vara ett nytt golv. Det gör större skillnad än att tapetsera om eller måla väggarna. Rummet får en helt ny identitet. Skapa ditt drömrum med golvbyte.

Har du ett rum med en åldrad plastmatta i någon odefinierbar grådaskig nyans? Känns ditt rum som ett väntrum på vårdcentralen? Känner du att det är dags att göra en förändring? Vill du sätta din prägel på hemmet och få en mysigare känsla? Varför inte göra slag i saken och tänka nytt golv? Tänk ett ljust och mjukt trägolv att tassa omkring på. Eller en vacker blank parkett i vardagsrummet. Kontakta golvläggare i Stockholm och få hjälp med ditt golvprojekt.

Vilket golv ska jag välja?

Olika golv passar för olika rum. I ett rum där man rör sig mycket och där det finns risk för spill, till exempel i ett kök, bör man välja ett tåligt golv som klarar större slitage. I ett sovrum kan man ha ett lite känsligare golv. I hallen kanske man väljer klinker.

Har du svårt att bestämma dig eller bara vill få inspiration, finns det showroom i Stockholm med olika golv att titta på. Då får man lättare en uppfattning om vilket golv som passar var. Ljust? Mörkt? Brädgolv? Parkett? Klinker? Det kan vara svårt att föreställa sig, och framför allt känna, och gå på. När du bestämt dig anlitar du en golvläggare, ROT-avdrag får du på arbetskostnaden och snart har du ditt drömgolv. Nå? Vilket golv blev det?

18 Nov 2020