Moderna persienner i trä för kontor i Stockholm

Persienner behöver inte vara grå och tråkiga och hänga mellan glasen i fönster. Vertikala, frihängande träpersienner skapar estetik på kontor i Stockholm.

Det nya kontoret i Stockholm skulle inredas. Eller, nytt och nytt, lokalerna i sig var inte nya. De hade använts som kontor förut men av andra företag. Nu var det en reklambyrå som skulle flytta in. Kontoret hade potential, det hade de sett, men det behövdes en renovering och uppfräschning. För en reklambyrå är det viktigt att ge rätt intryck när kunderna kommer på besök.

Alla enskilda kontorsrum hade glasväggar ut mot det allmänna utrymmet. Det var väl inte så dumt i och för sig, men det kändes lite opraktiskt att inte kunna skärma av. Insynen var total hela tiden. De skulle behöva hitta en snygg lösning för att kunna åtgärda detta. Annars skulle det bli svårt att finna den arbetsro som behövdes för att personalen skulle bli tillräckligt kreativ.

Persienner som matchar övrig inredning

Lösningen visade sig vara persienner. Inte gammaldags gråa och tråkiga metallpersienner som man brukar ha mellan glasen i fönster utan snygga, utanpåliggande och frihängande persienner i trä. Det fanns flera varianter att välja mellan – olika träslag, olika ytbehandling och till och med olika riktning.

Vertikala persienner skulle det bli. Dessa hade nämligen den stora fördelen att de inte samlade på sig lika mycket damm som horisontella persienner gjorde. Träslaget valdes så att det skulle matcha övrig inredning. Det skulle bli både snyggt och funktionellt. Det var ett som var säkert. Köp dina nya persienner från detta företag: persiennstockholm.nu

25 Aug 2022