Målare sätter färg på Östermalm

Färgsättningen är viktig för att visa vad man vill åstadkomma. Man kan alltid ta hjälp av en duktig målare för att sätta färg på lägenheten på Östermalm.

Lägenheten var vacker och hade högt i tak. Ett riktigt klipp enligt mäklaren och Anna visste att hon hade rätt. Det var inte lätt att få tag i lägenheter i det här området. Kanske var det på grund av att den var eftersatt som ingen annan hade velat köpa den. Något Anna var mycket glad över.

Golven var oväntat fina och behövde inte vara bland de första prioriteringarna. Den budgeten hon hade att röra sig med var minimal. Så det skulle bli en målare som fick göra den största transformationen när det kom till att färglägga väggar och även skåp och lådor i köket. Som tillägg skulle hon skaffa nya knoppar till skåpen i köket.

Målare av rätta virket

För att få ordning på sina funderingar bestämde Anna sig för att be en målare på Östermalm att komma hem och hjälpa henne med renoveringsplaneringen. Denne förstod direkt vad hon önskade. Köket skulle få mintgröna väggar och lite mörkare skåp, medan övriga rum skulle få äggskalsvita väggar.

Det blev den bästa renoveringen hon kunde ha hoppats på. Särskilt nöjd var hon med köket som blev mycket personligt. Förutom den totala uppfräschningen blev hon förvånad över att räkningen blev så låg som den blev. När hon hade räknat på kostnaderna hade hon glömt att hon kunde använda sig av rotavdraget.

26 Sep 2022