Målare med fantasi i Stockholm

Det händer ibland att man vill renovera men kan inte se slutresultatet. En idé är då att kontakta kreativa målare som kan hjälpa till med smarta idéer i huset i Stockholm. Enkelt, eller hur!

Krister och Sofie hade länge diskuterat vad de skulle göra med källarutrymmet. Många år hade gått och familjen hade växt men källaren förblev orörd. Det var då de kläckte idén att göra ett lekrum. Problemet var att ingen av dem var bra på att se slutresultatet i huvudet. Därför hade de ingen aning om vad de kunde göra. Det blev bestämt att anlita en målerifirma i Stockholm för att hjälpa dem med projektet.

Målare i Stockholm fick fria tyglar

Karin, som målaren hette, började prata så snart de tagit sig nedför källartrappan. Idéerna fullkomligt sprutade ur henne. Hon avslutade med, vad tror ni om det? De stod som frågetecken. Krister undrade hur hon tänkt när hon pratade hyllor och förvaringsutrymmen. Skulle de bli tvungna att hyra in snickare?

Det visade sig att företaget även gjorde finsnickerier och kunde hjälpa till även med det. Paret bestämde sig där och då att låta målerifirman i Stockholm få helt fria tyglar.

De höll sig ifrån källaren medan den renoverades. När det var dags gick de spänt nedför trappan och häpnade. Väggarna var himmel med sol, moln och fåglar. Några djur fanns där med. Perfekta förvaringar, som även var bord där grabbarna kunde sitta och pyssla, var otroligt praktiska. Nu kunde de inreda och bli klara till pojkarnas 6-årsdag.

6 Mar 2022