Målare i Stockholm sätter färg på tillvaron

Oavsett vad som ska målas kan en målare i Stockholm hjälpa till. Det gäller såklart både om man är privatperson och fastighetsägare. Allt blir fint och fräscht.

Hans hade varit sjukskriven en längre tid och endast haft möjlighet att ta hand om pappersarbetet som behövde göras. Nu var han äntligen frisk igen och längtade efter att ta tag i något projekt. Efter en titt i datorn på vad som behövdes kontaktade han en målare i Stockholm för att be om hjälp.

Det han i första hand ville göra var att fräsha upp i trappuppgångarna. De hade blivit eftersatta då annat varit mera brådskande. Nu fattades det färg på vissa ställen. På andra var det smutsfläckar som inte gick bort trots att han bett ett städbolag ta hand om dem.

Målare färgar hyresgästernas värld i Stockholm

Målaren rekommenderade att han valde en mjuk trevlig färg som inte stack ut för mycket. Han berättade att det var flera bostadshus som skapat mönster. Det kan vara några streck i vitt eller en mörkare färg. Han visade flera olika trappuppgångar han målat. Till slut fastnade Hans för en mintgrön färg som kändes lugn och var fin.

Hans bad alla hyresgäster flytta på saker som stod i trappen. Dels för att de inte fick stå där men även för att det skulle målas. Något som de gjorde redan samma dag.

Intressant var att när målaren var klar slutade hyresgästerna att ställa saker i trapphuset. En trivsam effekt tillsammans med den fräscha känslan i den ljusa miljön. Läs mer om målare på den här hemsidan: skondalsmaleri.se

15 May 2022