Låt din murare i Göteborg ta hand om allt

En murare i Göteborg kan göra mer än att sätta sten. Låt honom fixa totalentreprenad för tillbyggnaden du vill ha gjord. Det lönar sig när resultatet blir bra.

Börjar huset i Göteborg att kännas lite för litet? Familjen har kanske vuxit eller också är det bara ägodelarna som blivit fler. Möjligen är det så att du börjat bli lite mer bekväm av dig. När man är ung och fattig kan man stå ut med opraktiska lösningar men när man blivit lite äldre och fått lite bättre ekonomi så tröttnar man på det.

Oavsett anledning så är det dags att fundera på vilka alternativ det finns för att få större boyta. Att flytta kan ju vara ett sådant alternativ, men om du trivs där du är så känns det kanske inte så lockande. Då är det en variant att låta göra en tillbyggnad till huset.

Muraren är insatt i projektet

Om du anlitar en murare så kommer han att kunna hjälpa dig med allt kring projektet. Ritningar och underlag för ansökan om bygglov, grävarbete, dränering, fönster, dörrar och elinstallation. Listan kan göras lång när man ska ha med alla nödvändiga delprojekt och detaljer.

Din murare kan ta hand om allt detta på totalentreprenad. Det blir då han som sköter kontakten med alla underleverantörer och hantverkare. Då kan du lita på att allting att han har överblick och att allt sköts smidigt och blir gjort i rätt ordning. Det lönar sig i slutänden.

30 Aug 2022