Högtrycksspolning löser stopp i Stockholm

När det blir stopp i ett avloppsrör i Stockholm så är det tur att man har ett sätt att få bort det, så att flödet kan fortsätta. Lösningen är högtrycksspolning.

Det är tur att man har kommit på en fungerande metod för hur man löser ett stopp i avloppen i Stockholm. För det hade annars varit svårt att få tillbaka den vanliga funktionen i alla avlopp som är anslutna till röret med stopp i.

Om man sköter sina avlopp enligt konstens alla regler så ska det egentligen inte bli stopp. Men samtidigt krävs det inte mycket för att något smått till slut ska byggas på, tills det inte finns någon plats för vatten att komma fram. Som om man diskar av oljiga stekpannor, där en liten mängd olja kanske råkar fastna och därefter bara växer med skräp, rester och mer olja.

Hjälp med högtrycksspolning i Stockholm

Det finns ett flertal olika företag i Stockholm som hjälper kunder med högtrycksspolning. En tjänst som man helst väljer att förlägga under veckodagar, på dagtid. Men det kan även hända att man akut måste få hjälp med ett stopp i avloppet även under kvällar, nätter och helger. Som om man har en verksamhet, eller om hela släkten kommit för att fira en högtid.

Då kan det kännas tryggt att veta att det går att beställa tjänsten även utanför kontorstid, men att det då tillkommer en extra kostnad. Men vad är väl det emot att ha hotell- eller restauranggäster som inte kan använda toaletten.

12 Feb 2023