Härda dina golv med epoxi i Göteborg

Industrin är beroende av slitstarka och tåliga golv i sina verksamheter. Det är tung belastning på golvet, det behöver klara av det mesta. Med hjälp av epoxi härdar ni golven i Göteborg.

Företaget har flyttat till nya lokaler. Allt är inte riktigt klart ännu men snart så. Själva verkstaden är inte färdig för att börja arbeta i eftersom golvet först måste göras iordning. I en industri är det viktigt med slittåliga och starka golv som tål mycket. Det är stora och tunga maskiner som ska vara på dessa golv och de utsätts för mycket både när det gäller kemikalier och annat slitage. Med hjälp av epoxi kan man härda redan befintliga golv, såsom exempelvis trägolv eller betonggolv. Ett epoxigolv lämpar sig väl i olika typer av industrier till exempel.

Slitstarkt golv med hjälp av epoxi

Hur ordnar man då till ett epoxigolv? Egentligen är det en massa som man täcker över det redan befintliga golvet med. Detta görs för att härda golvet ifråga samt för att göra det slitstarkt och tåligt. Epoxi är ett slitstarkt material för golv som består av två olika saker, bas och härdare. Man kan egentligen säga att epoxi är en slags färg som man stryker på golvet.

Golvet som ska man ska använda epoxi på behöver vara helt rent och torrt innan man sedan stryker på färgen. Ibland kan man också behöva slipa av golvet en aning för att färgen ska kunna fästa ordentligt och för att det ska hålla länge. Läs mer om epoxigolv på denna sida: epoxigolvgöteborg.se

24 Oct 2021