Gör en tillbyggnad när huset i Stockholm blivit för litet

Bor ni i ett hus i Stockholm som ni älskar, men som familjen börjar växa ur? Om ni vill undvika en flytt kan en tillbyggnad vara en bra lösning på problemet. Kanske är det några år sedan ni flyttade in i villan i Stockholm. Oavsett om ni föll för huset vid första anblick eller ej, är det ett faktum att ni under åren som gått växt ihop med det.

Renoveringar har gjorts, möblemang har arrangerats om och trädgården har fått mer liv för varje år. Det har blivit alltmer ert. Ovanpå detta har minnen etsat sig fast i väggarna, och till och med en särskild lukt. En lukt av just ert hem.

Men samtidigt som ni växt ihop med huset, har också familjen växt. Och nu börjar huset bli för litet. Att behöva lämna ett hem som man fäst sig vid kan kännas jobbigt, speciellt om det också finns barn i familjen som inte haft något annat hem än just detta.

Gör en tillbyggnad och slipp flytt

En fördel med att bo i hus är att man faktiskt kan göra en tillbyggnad. En möjlighet som inte finns om man bor i lägenhet där flytt är enda alternativet när man är i behov av större boyta. Om ni kontaktar ett företag som är kunnigt inom tillbyggnad i Stockholm kan ni låta dem sköta allt från planering till färdigt resultat. På så sätt kan ni släppa tankarna på flytt, och bo kvar i det hem som nu växt med familjen.

23 May 2022