Golvslipning i Nacka ger ditt gamla golv ett nytt liv

Riv inte ut ditt gamla golv för att ersätta med ett nytt. Nej, slipa istället trägolvet och få bort reporna. Få saker är så vackra som riktigt fint slipade golv, och bra för miljön är det också.

Golv slits. Möbler som dras över parketten lämnar spår efter sig. Klackar på festen sätter sina tydliga spår. Trägolvet blir repigt och mister sin glans. Olja och lack nöts sakta bort och det ser inte så kul ut längre. Åren går och det ser mer och mer slitet ut. Men misströsta inte! Det går att rädda ett slitet golv. En golvslipning i Nacka går snabbt och är miljövänlig. Efter slipningen ytbehandlas golvet med lack eller olja så att du får precis det utseende som du vill. Golvet kommer då att klara av att gås på under många år till.

Golvslipning av parketten

Har du kanske en gammal ekparkett som är lagd i fiskbensmönster? Då krävs det speciella maskiner för att få ett riktigt bra resultat vid en slipning. En professionell golvslipare vet hur man gör och ersätter dessutom saknade parkettstavar med nya. Golvet kommer garanterat att se ut som nytt när det slipats och ytbehandlats.

Det är möjligt att utnyttja ROT-avdraget för arbetsinsatsen, vilket gör att det kan bli riktigt lönsamt att renovera de gamla golven. Att fixa till trägolvet istället för att köpa nytt är riktigt klimatsmart. Golvslipning utförs dessutom så att det ska bildas så lite damm som möjligt och med garanti.

22 Oct 2021