Golvslipning av lägenhet på Södermalm

Med golvslipning får lägenheten på Södermalm ett lyft. Väck med märken efter möbler och slitaget efter raska fötter. Sen är det bara att såpskura vid behov.

Lukten av såpa spred sig i lägenheten på Östermalm. Susanne drog ett djupt andetag och suckade förnöjt. Det var med genuin tillfredsställelse hon kunde luta sig tillbaka och blicka ut över det såpskurade trägolvet. Det var ett väldigt vackert trägolv som hade legat där sedan huset byggdes, det var hon säker på.

Minst ett par gånger om året brukade Susanne skura trägolvet med såpa. Nu hade hon precis avslutat en sådan behandling. Dock kände hon att golvet snart skulle behöva en lite mer omfattande åtgärd. Hon hade möblerat om nyligen och det syntes spår i golvet efter hur möblerna hade stått tidigare. Golvet var också mer slitet på vissa ställen där hon gick mycket dagligen.

Med golvslipning blir golvet som nytt

Susanne bestämde sig därför för att det snart var dags för golvslipning. Hon hade själv försökt slipa golvet en gång för många år sedan. Resultatet hade dock blivit ojämnt och inte alls bra. Därför skulle hon använda sig av professionella golvslipare denna gången.

Det skulle bli till att ta ett rum i taget eftersom alla möbler behövde bäras ut. Hon kunde inte gärna tömma hela lägenheten på en gång. Naturligtvis skulle det ändå bli bökigt och besvärligt, men det fick det vara värt. Hon hade i alla fall läst på nätet att det fanns dammfria slipmaskiner nu för tiden. Nu var det bara att ringa en golvslipare och bestämma en tid. Låt detta företag hjälpa dig med golvslipningen: golvslipningnacka.se

5 Aug 2022