Gallra upp för säkerhet

Vill du känna dig extra säker och trygg i ditt hem? Du kanske har ett larm installerat redan, men vill öka tryggheten ännu mer? Då ka du göra det på ett mekaniskt sätt med hjälp av galler.

Om man har ett larm installerat hemma så har man ökat säkerheten en nivå. Men ett larm hindrar ju egentligen inte obehöriga och inbrottstjuvar från att komma in, det bara varnar om de gör det. Detta är såklart bra i sig, men man kan faktiskt öka säkerheten mycket mer än så. Man kan nämligen även göra saker för att försvåra och hindra dem från att ta sig in. Det gör man genom att installera gallergrindar.

Ett fysiskt – och snyggt – hinder för obehöriga

Med en gallergrind får man ett mekaniskt skydd. Det blir ett fysiskt hinder för de obehöriga. Om till exempel inbrottstjuvar skulle lyckas forcera dörr och lås, så sitter där sen ett galler och stoppar dem. Ett tämligen orubbligt galler i stål. Dessa kan även installeras i fönster. Då är plötsligt alla vägar in för tjuven blockerade.

Även om gallergrindar känns tryggt, kanske man ändå tvekar kring det: hur kommer det att se ut egentligen? Kommer det att se ut och kännas som ett fängelse? Svaret är nej, så behöver det inte alls vara. Det finns faktiskt riktigt snygga gallergrindar, till exempel smidesgrindar. Tänk dig en snygg, svart, snirklig smidesgrind. Fängelset blev helt plötsligt något helt annat. En inredningsmässigt, snygg smidesdröm. Som dessutom osar trygghet och säkerhet! Läs mer om gallergrindar på denna sida: gallergrindar.net

12 Jul 2021