Funderar du på nytt golv?

Funderar du på att få ett nytt och vackert golv som är lagt i fiskbensparkett? Skaffar man sig ett fint parkettgolv i fiskbensmönster, så får man ett otroligt hållbart golv som håller långt längre än i 50 år. Och under den tiden kan man slipa om det nästan hur många gånger som helst. Du får ett tidlöst och vackert golv.

Även om man får betala en rejäl slant för sin fiskbensparkett, är det värt det, då du inte kommer att behöva köpa något nytt golv efter det. Istället har du ett otroligt vackert golv i så många år. Vad du än möblerar med för slags möbler, så har du ett vackert rum och kan visa upp det för vem som helst.

Anlita en duktig golvläggare som gör arbetet bäst

Man kan ju alltid fråga grannar, vänner och bekanta om de känner någon som är duktig golvläggare. Känner ingen av dem till någon som kan lägga ett vackert golv med fiskbensparkett så kan man i stället googla "lägga fiskbensparkett" så att man får tag i en golvläggare som kan lägga ett golv med fiskbensparkett. Fråga någon av dem som du får som exempel av Googles sökmotorer, om de kan ge dig någon offert och referenser. Sedan bör man alltid kontrollera referenserna så att du får tag i en golvläggare med goda referenser. När man lägger en fiskbensparkett är det nämligen väldigt viktigt att golvläggaren är noggrann och lägger varje parkettstav med mycket stor noggrannhet.

Besök ett showroom för inspiration

Om du har någon möjlighet att inspektera något golv som golvläggaren har gjort innan så blir det lättare att kunna bestämma sig om man vill att även den golvläggare lägger din fiskbensparkett. Har de något showroom till exempel, så att man kan se hur de arbetar? Det är också roligt att gå till olika showroom. Man får så bra inspiration och ser hur man kan inreda sitt eget hem. Vill man lägga golv med trä, så är det ju stor variation på de olika träslagen och hur de gör sig på olika golv och hur ljuset kommer in och lyser upp golvet. Fiskbensmönster ger ett klassiskt golv. Just fiskbensmönster på ett parkettgolv blir otroligt fint golv. Det blir levande och väljer man ett parkettgolv med olika träslag så får man ett fint mönster på golvet. Så fint att man inte vill ha mattor på ett sådant golv. Läs mer här om att lägga fiskbensparkett: läggafiskbensparkett.se.

22 Jan 2020