Förnya med epoxigolv

Har du tröttnat på fula och spruckna betonggolv, kan du skaffa ett snyggt och starkt epoxigolv. Det passar utmärkt i butiken, på lagret eller i ditt garage.

Med andra ord är epoxigolv en succé överallt. Du har säkert sett många epoxigolv utan att tänka på vad det är. Ett blankt, kanske lite knottrigt, golv som man kan se i varuhus, industrilokaler eller varulager. Det är inte bara betydligt snyggare än betonggolvet, det är också lättare att hålla rent.

Ett epoxigolv består av härdplast som är otroligt reptålig och slitstark. Det räcker i princip med en avtorkning för att det ska hålla smutsen borta. Dessutom är det en hel yta, så det blir inga smutsgömmor eller fogar. Detta är helt underbart när det gäller golv för livsmedelsbranschen, där det måste vara absolut hygieniskt rent.

Epoxigolv är representativt

Du behöver inte skämmas för fula golv någonstans, för med epoxigolv ser det fräscht och modernt ut i hela anläggningen. Det kan vara en industri, en butik eller en galleria. Kanske vill du ha epoxigolv i din verkstad eller i ditt garage. Man kan välja olika färger och även få reklamtext inlagd i golvet om man så vill.

I ett parkeringshus eller en större mässhall är det också snyggt med epoxigolv. Det blir inte repor i första taget, så det är ett slitstarkt golv. Vill du ge byggnaden en upprustning invändigt är det ett lyckat val att börja med att lägga ett epoxigolv. Det är en extra fördel att man slipper ha några skarvar i golvet. Läs vidare om epoxigolv här: www.epoxi-golv.se

28 Oct 2022