Fasadmålning i Stockholm snabbt och professionellt

En målning av fasaden ger huset ett helt annat utseende. Det fräschas upp och blir mer attraktivt. Målar man om huset i en helt annan nyans känns det som ett nytt hus. Låt proffs göra jobbet.

En målning av fasaden innebär att huset kan få ett helt annat utseende. Målar man om i en annan nyans blir det en stor förändring, men annars är en ommålning med samma färgnyans en uppfräschning så att huset ser nyare ut. Anlita ett företag som utför fasadmålning i Stockholm om du vill få det allra bästa resultatet.

Professionella målare gör ju detta på sin arbetstid, de har vana och kompetens och den rätta utrustningen. För en privatperson är det minst sagt jobbigt att själv på sin fritid fixa ställningar och utföra målningen tillräckligt proffsigt. Det är ett omfattande projekt, som ofta blir vilande.

Fasadmålning höjer värdet på huset

Precis som vid homestyling när ny spotlight i taket ger ett fräscht intryck, är en ommålad fasad ett tecken på att huset är fräscht och hålls i bästa skick. En fasadmålning höjer helhetsintrycket av värdet på huset, särskilt om det är ett gammalt trähus. Färg på fasaden hjälper också till att göra husväggen mer motståndskraftig mot fukt och slitage.

När du bokar en fasadmålning kan du kolla om firman har andra tjänster också. Många företag som utför fasadmålning i Stockholm kan också hjälpa till med snickerier och ombyggnadsarbeten. Utnyttja ROT-avdraget för delar av arbetskostnaden när du ska måla om fasaden, så blir det en en god affär.

24 Jan 2021