En trädfällare utför trädfällning åt er i Nacka

Träd kan bli så sjuka eller dåliga så att de behöver tas ned. Då använder man sig av en trädfällare till hjälp. Behöver ni hjälp med trädfällning i Nacka? Kontakta en trädfällare redan idag.

Ert stora träd i er bostadsrättsförening har blivit sjukt. Det behöver snabbt tas ned av någon som kan utföra en trädfällning i Nacka snabbt och enkelt. Det är ett ganska stort träd och det känns både riskabelt och svårt att fälla det utan att skada det som finns runtom. Ni kontaktar en trädfällare som får komma för att kolla på trädet. Han talar om att det är absolut inga problem med att fälla det här trädet. De har tillgång till avancerade maskiner som gör det smidigt och enkelt att fälla trädet. De är vana vid avancerade trädfällningar och gör detta flera gånger i veckan.

Trädfällning görs bit för bit

Sagt och gjort. Trädfällaren återkommer veckan därpå för att fälla trädet. De använder sig av en specialbyggd kranbil som gör det enkelt för dem att hugga av trädet i mindre bitar. På så vis behöver inte trädet fällas, utan de delar upp trädet i sektioner för att göra fällningen smidigare. Efter en stund är hela trädet fällt. Ni får veta att fler av era träd är dåliga och sjuka och att även de behöver fällas. De hinner inte hjälpa er med den biten idag. Men de lovar att återkomma så fort de får tid. Sjuka träd är en risk för andra träd som finns runt omkring.

16 Dec 2021