Elektriker drog om elen i Täby

Bor man i ett gammalt hus kan det vara en bra idé att se över elen. Kanske behöver nya ledningar dras, av säkerhetsskäl, av en duktig elektriker från Täby.

Krister och Nina hade tillbringat flera år med att renovera huset bit för bit. Nu var de äntligen klara och såg fram emot att slippa allt stök man fick leva i när man fräschade upp hemmet. Men det kändes konstigt och lite tomt att bara sluta. De var så vana att alltid planera för hantverkare och material.

En frukost frågade Nina hur det var med elen på sommarstället. Inte med annat syfte än att hon var nyfiken. Det var inte sant och det förstod Krister, som genast svarade att den dragna elen var mindre bra. Mindes hon inte hur ljuset blinkade i taklamporna?

Elektriker skapade behagligt ljus

Innan några av dem visste hur det gick till, hade de bestämt att det var dags att dra om all el i stugan. Nina skulle ringa till en elektriker i Täby redan nästa dag. Samtidigt som de skulle få ny el indragen, hade de bestämt att be elektrikern ordna med dimmer i stora rummet för att få lite mysbelysning.

Det visade sig att detta aldrig gjorts innan, och elektrikern skulle behöva ordna jordade uttag. Han såg bilder på barnbarnen och undrade om han skulle barnsäkra uttagen när han ändå höll på. Något de tyckte var en bra idé då barnbarnen fortfarande var väldigt små. Båda var väldigt nöjda med att de satt igång projektet med elen. Det hade varit på tiden. Hör av dig till en duktig elektriker via denna hemsida: elektrikertäby.com

5 Sep 2022