Där passar bäst industrigolv

Var passar det bäst med industrigolv? Man kan behöva industrigolv i olika slags verksamheter. Det som utmärker industrigolv är att de både är tåliga, de kan göras fogfria, lättstädade och lätta att underhållas. Industrigolv är den slags golv som ska tåla slag, heta vätskor, och maskiner som kanske ska flyttas. De ska klara tuff behandling helt enkelt. De ska ju tåla mer än andra golv.

Tillverkning av elektroniska produkter

Om man har en tillverkning av elektroniska produkter som kräver en helt dammri miljö bör ha den slags industrigolv som har akryl i ytbehandlingen. Det är då ett golv som först läggs med betong, och ströbetong. När det har härdats, lägger man sedan på en ytbehandlng med akryl som gör att golvet behåller sin dammfrihet. Just när man tillverkar elektroniska produkter är det mycket viktigt att man har en miljö som inte drar till sig damm. Om man behöver ett golv som är lätta att städa, och som också behåller sin städade yta, bör man välja ett industrigolv som man lägger med akryl i ytbehandlingen.

Livsmedelsproduktion som kräver hygieniska golv

Även i livsmedelsproduktion när man behöver ett hygieniskt golv som samtidigt bör vara tåligt mot heta vätskor och som klarar av hetta, men även kyla. Då passar det bäst med industrigolv med akryl i ytbehandlingen. Industrigolv med akryl står emot kemikalier och vatten. De är hygieniska, dammfria och lättstädade. Det finns golvläggare som arbetar med dessa slags golv. Behöver man industrigolv som ska vara lämpade för dessa användningsområden är det bästa man kan göra är att ta kontakt med någon som arbetar med industrigolv. Man kan ju till exempel googla "industrigolv Stockholm" eller "industrigolv Göteborg", eller skriva in den ort där man behöver dem. Sedan tar man kontakt och ställer de frågor som man kanske har.

Golv som passar nästan var som helst

Dessa industrigolv passar nästan vart som helst; i shoppingcentra, i garage och parkeringshus, i skolor, sjukhus eller i idrottshallar. Just som sportgolv är betonggolv med en beläggning med akryl mycket bra. Akrylen i ytbehandlingen gör att man kan lägga ett golv utan fogar och skarvar. Industrigolv som man lägger på sportarenor kräver att man lägger ett fogfritt golv. Med tiden kan ett golv få sprickor. Har man då fogar i golvet är det lätt att folk snubblar på fogarna. Det vill man och kan man undvika om man lägger ett industrigolv med akryl i ytbehandlingen. Läs mer om industrigolv på: industrigolv.net.

22 Nov 2019