Behöver du nya fönster i Stockholm?

Önskar du dig fönster, som är specialtillverkade precis efter dina behov? Ibland kan man vilja bygga med fönster som inte är masstillverkade och som enbart finns i standardutförande. Bygger man ett hus med speciella mått och form, så passar det inte med fönster som endast finns i standardutförande. Då kan man behöva måttanpassa fönster. Särskilt kan detta hända om man har turen att få bygga ett arkitektritat hus. Ofta brukar arkitekten anpassa fönster efter en särskild tanke på utseendet på huset.

Då behöver man en leverantör som kan leverera sådana fönster. Det finns som tur är sådana fönsterleverantörer i Stockholm som kan anpassa fönster efter nästan vilka mått och önskemål som helst. Till exempel kan man få tag i karmlösa fönster. Det finns karmar på fönster, men de är byggda på så sätt att man inte ser karmarna. Kanske man även önskar sig fönster med en annan form än den rektangulära eller kvadratiska formen? Det är heller inte problem.

Skaffa Energifönster för lägre uppvärmningskostnader

Bland det viktigaste som man kan skaffa nu när vintern är i antågande är att skaffa sig mycket väl isolerade fönster som effektivt håller inne värmen och inte släpper in kylan utomhus. För villaägare är det oftast uppvärmningen som är den största utgiften. Med Energifönster kan man på sikt sänka uppvärmningskostnaderna. Samtidigt kan man sänka solens uppvärmning när det är hett utomhus. Är fönster tillräckligt väl isolerade kan man även hålla skadliga solstrålar utomhus. Man kan alltså skaffa fönster med lågt U-värde, om man så vill. Skaffar man Energifönster kan man få in dagsljuset, samtidigt som man inte behöver släppa in kylan. Det är ljuset som vi önskar få in i våra hus.

Vilka material på fönster önskar du dig?

Väljer man fönster av plast, behöver man inte renovera dem. Är man konservativ och inte önskar skaffa sig plastfönster, så kanske man ändå vill slippa renovera fönster, då kan man välja fönster med träkarm på insidan, och aluminium som finns på utsidan. Aluminium förstörs inte av väder och vind, och är därför inte beroende av renovering och ommålning. Trä har man på insidan av fönster, så att den som är mer konservativ ska få sitt lystmäte mättat. Trä är ändå det virke som de flesta vill använda i fönster. Plastfönster har därför haft en längre tid att bli accepterat som material till fönster. Här kan du fortsätta läsa mer om hur du får tag i både plastfönster och fönster med träkarm i Stockholm på: https://www.fönsterstockholm.net.

16 Oct 2019