Behöver du montera ett undertak i Stockholm?

Du kan ge lokalen ett nytt utseende och ge rätt känsla med hjälp av ett undertak. Ett undertak i Stockholm kan behövas i affärslokaler, kontor, industrilokaler och andra offentliga lokaler.

Har du hög takhöjd i lokalen? Då kan du behöva vidta åtgärder, exempelvis montera ett undertak för att ljudnivån ska bli behaglig. Med hjälp av ett undertak går det att ge lokalen ett nytt utseende och bygga upp en miljö som är stilren och ombonad. Det finns många undertak i Stockholm i en mängd olika utförande. Vad är ett undertak? Det är det skikt av taket som monteras med ett mellanrum till bjälklaget eller innertaket som ligger ovanför. Ett undertak ingår inte i den bärande konstruktionen och är därmed riskfri att monteras ned.

Skapa en bättre arbetsmiljö med ljudisolerat undertak

Har du svårt att koncentrera dig i en bullrig miljö? Då är du långt ifrån ensam, en dålig ljudmiljö kan leda till stress, huvudvärk och dålig koncentration. Det finns många offentliga lokaler där ljudnivån kan vara väldigt hög och jobbig för många. Kontor, skolor och sjukhus är exempel på platser där det är viktigt att ha god rumsakustik med hjälp av ljudisolering. För att lösa problemet med dålig ljudmiljö kan du installera ett akustiktak och ljudabsorbenter. På arbetsplatser är det extra viktigt då Arbetarskyddsstyrelsen genomför kontroller av buller. Installerar du ljudisolering får du även ett tak som täcker installationer och rör som samlar damm. Det blir både snyggt, praktiskt och en behaglig ljudnivå. En bättre arbetsmiljö helt enkelt.

22 Oct 2021