Bättre funktion och utseende med markiser i Stockholm

När Stockholm inte är för kallt är det för varmt. Motverka solens verkningar med hjälp av markiser i Stockholm. Minska inomhusvärmen och förbättra jobbklimatet.

Det är inte alltid enkelt att hantera temperaturskillnader. Det är sant att många av oss har svårt att inte beklaga oss både över vinterns kyla och sommarens värme. Det är ändå lika sant att sommarvärmen ofta genererar ett ordentligt svettigt inneklimat både på arbetsplatsen och i hemmet.

Mycket värme och ljus gör människor trötta och ger huvudvärk. Arbetet blir lidande och livet blir småjobbigt. Att montera markiser för solutsatta ytor ger ett helt annat och bättre läge. När solen inte längre lyser direkt på fönsterrutor mildras effekten och rummen blir svalare och verksamheten i hjärna och kropp underlättas.

Ett vettigt klimat hemma och på jobbet med markiser

Funktion är förstås viktigare men vi ska heller inte underskatta utseendets betydelse. Visst blir det mesta snyggare med en riktigt fin markis. Idag finns ett otal modeller och färger att välja mellan – allt från de klassiska randiga till enfärgade i många trevliga färger. Det är också värt att ta en stund och fundera över bekvämligheten – ska markiserna dras upp och ned med handkraft eller med automatik?

Färger – kontrastera mot husets färg eller harmoniera? Har man en lokal i en större fastighet i Stockholm kanske valfriheten är något begränsad med tanke på vad hyresvärden anser vara lämpligt. I hemmet kan man gå loss och välja exakt vad man vill. Hur vill du ha din markis?

9 Sep 2022