Badrumsrenovering på Lidingö var enkel men perfekt

En badrumsrenovering på Lidingö behöver inte vara exklusiv. Ibland kan det enkla vara det som gör hela projektet till det perfekta badrummet för husägaren.

Huset hade inte sett mycket ut för världen men för Anna var det kärlek vid första ögonkastet. Det enda som inte behövde göras vid var fasaden. Den var nyligen renoverad och skulle klara sig i många år. Insidan var beboelig men inte vacker. Tapeter så gamla som trettio år och ett kök med knallgula skåpsluckor längtade efter en uppdatering.

Husköpet hade gjorts i ett spontant ögonblick och det var inte förrän senare som Anna började fundera på hur hon skulle ha råd med att fixa till det. Efter att ha övervägt sina möjligheter bestämde hon sig för att börja renovera badrummet. Det skulle inte bli så lyxigt men det var ok.

Badrumsrenovering skapade hemkänsla

För att kunna göra sin badrumsrenovering på Lidingö behövde hon hitta ett företag som var bra och som kunde hjälpa henne att hålla ner kostnaderna. Den hantverkare hon först kom i kontakt med var Micke som hon förklarade sina önskemål för. Tillsammans kom de fram till ett badrum som var inom budget och som var vackert och tidlöst.

Arbetet sattes igång då företaget hade alla de olika yrkesgrupperna som behövdes för att genomföra projektet. De rev ut allt och började sedan med att sätta vitt kakel både på både golv och väggar. All inredning som toalett och handfat var standard. Färg tillsattes i form av handdukar och andra små detaljer som gav en personlig prägel. Annas fick ett nytt och fräscht badrum till en rimlig kostnad.

23 Oct 2022