Badrumsrenovering kanske senare i Göteborg

Finns det något bättre än att överraska? Se glädjen i mottagarens ögon. Det kan Anders svara på då han såg till att dottern fick en badrumsrenovering i lägenheten i Göteborg som present.

Dottern Felicia skulle börja gymnasiet och hade kommit in på ett program i Göteborg. Det var stort. Tjejen skulle flytta hemifrån till storstaden. Istället för att hysa in henne i en lägenhet i någon förort bestämde sig pappa Anders för att köpa en lägenhet med pendlingsavstånd in till Göteborg.

Det fick bli hans present på hennes 16-årsdag. Tyvärr fick hon hålla till godo med att den var lite sliten. Något som skulle tas om hand lite i taget. Felicia var överlycklig och tiden kunde inte gå fort nog innan det var dags att flytta in.

Badrumsrenovering blev succé i Göteborg

Anders ordnade med flyttransport och mamma Anna skulle ordna lägenheten då Felicia skulle åka på klassresa med sin grundskoleklass och inte kunde vara med. Något som de givetvis räknat med. Anders planerade en badrumsrenovering tillsammans med en byggfirma i Göteborg. Det lilla badrummet skulle få jacuzzi och härlig golvvärme och kakel i dotterns favoritfärg terrakotta.

När de till slut fick ta med dottern till lägenheten samlades de i köket för att fira inflyttningen med lite tårta. Ingen sa något. Efter en stund ursäktade sig Felicia och gick mot badrummet. Tystnad, därefter ett skrik. Hon kom utfarande och kastade sig om halsen på först Anders och sedan Anna oförmögen att säga något. Men föräldrarna förstod att dottern nog var glad åt sin födelsedagspresent.

2 Feb 2022