Badrumsrenovering i Sundbyberg

Villan i Sundbyberg blir som ny genom badrumsrenovering. Jobbet görs bäst av de som är experter på våtrum. Själv behöver du bara bestämma färg och material.

Malin och hennes familj hade köpt villa i Sundbyberg. Nu skulle de fixa till den med den inredning som passade deras stil. Själva kunde de tapetsera, men när det kom till det där med badrumsrenovering så kändes det säkrast att anlita proffs. Det var ju viktigt att det blir rätt med spärrskikten för fukt och sånt.

Det var inte svårt att hitta en firma som kunde hjälpa till med badrumsrenoveringen. Det svåra var istället att bestämma hur badrummet skulle se ut. De hade ganska olika åsikter om detta i familjen. Ett barn ville ha milda färger i sandtoner, medan ett annat barn annan förespråkade ett färgstarkt badrum.

Badrumsrenovering fixades enkelt

Barnen fick tycka vad de ville. Det var faktiskt föräldrarna som skulle betala och därför var det också de som fick bestämma. Malin hittade ett fantastiskt vackert kakel i milt grön nyans. Som golv valde de klinker som efterliknade ett trägolv. Det skulle bli väldigt snyggt, kom de fram till.

När valen var gjorda kom firmans våtrumsexperter för att göra jobbet. Det tog några dagar, men arbetet utfördes medan Malin och hennes familj var på jobb respektive i skolan. Det var också tur att det fanns ett till badrum i huset, så att de kunde använda det under tiden. Sen kom äntligen dagen då allting var klart. Den nya badrummet kändes verkligen som en välkomnande grön oas att stiga in i. Läs mer om badrumsrenovering på den här hemsidan: badrumsrenoveringsundbyberg.se

22 Jun 2022