Badrum med sommarkänsla utanför Göteborg

Vad som gör ett badrum fint är en smaksak. Svårt att välja? Då kan man i Göteborg få hjälp med att ta fram ett badrum som passar med både boende och bostad.

Det var Anita som hade tagit upp diskussionen om badrum. Huset hade byggts ut från sommarstuga till sommarhus och badrummet hade inte hunnits med i förändringarna. Det var definitivt alldeles för litet och behövde göras större. Kanske skulle en toalett med dusch på övervåningen vara ett välkommet tillskott för dem alla.

Nu var även Erik med på båten och de hade gjort varsitt utkast som de skulle jämföra. De hade skrattat gott då de hade mycket lika förslag. Skillnaden var nog att Anita ville ha ett badkar att kunna sjunka ner i när vädret inte är till sin fördel. Men där var inte Erik alls på samma våglängd.

Överens om badrum

De kommer till sist fram till hur de ska bygga ett nytt badrum i Göteborg. Istället för ett badkar blir det en lyxigare dusch. Det är trots allt där de befinner sig när kylan kommer. Förutom badkaret är de överens om att göra husets badrum enkelt med vitt kakel för att få en fräsch sommarkänsla.

Byggfirman som fått kontraktet är ambitiös och arbetar effektivt och professionellt. De avslutar både badrummet och duschen på andra våningen. Båda kaklade i vitt. När det blir klart kommer det att finnas många blå detaljer för att få in en havskänsla i huset. Utan att det tänkt på det har ett båttema växt fram.

9 Nov 2022